ALEXANDER VAN EYCK

“Elk dossier heeft het recht verdedigd te worden.”

Alexander Van Eyck
Contact:

Ervaring & focus

Alexander Van Eyck studeerde af als Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven in 1996. Vervolgens startte hij zijn stage aan de balie van Dendermonde in het kantoor van meester Raf Verhofsté (Sint-Niklaas). Later werd hij vennoot van het kantoor Verhofsté & Van Eyck.  

Hij legde zich gedurende zijn carrière voornamelijk toe op handels- en ondernemingsrecht, aannemingsrecht, bouwrecht en algemeen aansprakelijkheidsrecht. 

Sinds 2014 is Alexander verbonden aan de balie Antwerpen en heeft hij zich ook gespecialiseerd in het vennootschapsrecht. 

Alexander Van Eyck heeft inmiddels ruime ervaring en dossierkennis opgebouwd inzake de begeleiding van verschillende actoren in onder meer voormelde rechtstakken.    

Daarnaast geeft hij ook regelmatig opleidingen aan vastgoedprofessionals, georganiseerd door het VIVO (Vlaams Instituut Vastgoedopleiding van de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen). 

Sinds mei 2020 maakt Alexander deel uit van de cel privaat recht van ons kantoor en focust hij zich op vastgoedgerelateerde zaken. 

Gespecialiseerd in

Visie & drive

Ik streef niet naar het blindelings toepassen van een wet of een contract. Wel naar oplossingen die juridisch haalbaar en verdedigbaar zijn alsook wenselijk zijn en voeling behouden met de belangen van de cliënt.